Până la sfârșitul procesului de metformină în 2021, or cincime din populația lumii va avea peste 60 de ani.

//Până la sfârșitul procesului de metformină în 2021, or cincime din populația lumii va avea peste 60 de ani.

Până la sfârșitul procesului de metformină în 2021, or cincime din populația lumii va avea peste 60 de ani.

Până la sfârșitul procesului de metformină în 2021, or cincime din populația lumii va avea peste 60 de ani.

Now, tuna, panaceul pe care unii l-ar fi putut spera.

Real de joc schimbătorul this probable metformin, în mod ironic cel mai larg prescris medicament pentru diabet din lume și unul care this used in Europe din 1957. Medicamentul funcționează prin creșterea level of oxygen eliberat în fiecare celulă. Șoarecii testați cu metformină în 2014 la trăit cu până la 40% mai mult, fără a suferi inflamații cauzate de vârstă sau alte semne de sănătate. The om, s-a verifies that diabeticii care iau medicamentul trăiesc în medie cu opt ani mai mult care care care without any diabetic, fără a fi necesar to use acesta. Claiming “primul medicament anti-îmbătrânire din lume”, Lithgrow consider that metformin ar putea fi primul pas către a “vaccin împotriva îmbătrânirii”.

Mereu tineri

Studiile la om pentru a confirma aceste beneficii vor avea loc în această toamnă și sunt programate să se disăoare până în 2021. Studiul of 50 of milioane of dolari will be concentration for 3000 of people with vârsta cuprinsă și saîntre 70 icii care sunt expuse de risoncunt boli legat de vârstă, cum ar fi cancerul și Alzheimer. Cercetarea va fi susținută de la The Buck Institute, give omul care deschide drumul this dr. Nir Barzilai, director of the Institutului pentru Cercetarea Îmbătrânirii de la Colegiul de Medicină Albert Einstein, New York. „Oamenii cred că sunt în căutarea Fântânii Tineretului”, spune Barzilai telephoned her. “Dar nu sunt. Caut modalități de a îmbunătăți bătrânețea.”

Cercetările lui Barzilai asupra metforminei is based on ‘Proiectul Genelor Longevității’, care examinează structura genetică a plague 600 de familii de centenari și copied lor, toate cu moștenire similară. „În zilele noastre, atât de mulți oameni din știință se utilizează gena pentru originea bolilor”, spune Barzilai. ‘Am vrut să măi pe calea opusă, căutând gene care să ajute oamenii să trăiască mai sănătoși și să aibă sau viață mai lungă. “

Până în prezent, răspunsul pare a fi că corpul subiecților posedă în mod natural leveuri mai ridicat de colesterol bun – pe care majoritatea dintre noi să avem obținerea de la nuci și leguminoase – cancer protejându-le de legată de în legată. In a crucial way, there is a great mystery factor – Barzilai nu this încă sigur ce – care scurtează period în care subiecții se îmbolnăvesc fatal. Cu alte cuvinte, ei duc o viață lungă și sănătoasă, apoi verificat repede. Scopul este de a vedea dacă aceste principii pot fi aplicate celor dintre noi cu gene mai puțin binecuvântate și dacă metformin ar putea debloca acest potențial genetic.

Industry îmbătrânirii

Comunitatea științifică acest lucru în optimismul lor. Stephanie Lederman, executive director of the American Federation for the Cercetarea Îmbătrânirii, consider că, the process of metforminei va avea succes, 90 ar putea deveni noul 60. Austad face a mai departe, suggesting the study of could pune bazele unui nou medicament -ne să trăim până la 100, cu doar o scurtă perioadă de boală la sfârșit. Campisi goes adventure in mod dramatic, goes final decade of life, legat of scaunul with rotile, “driblând din partea gurii – ceva de care ne temem cu toții chiar mai mult decât moartea”.

Bineînțeles că și metformina începe, give istoria sa of 60 of ani face part din ceea ce or face or soluție atât de atrăgătoare. Deoarece brief a expirat de mult, medicamentul a fost produs pe scară largă și ieftin. The 1 GBP pentru 10, this a pic în lumea produselor pharmaceutic exorbitant.

(În legătură cu: Cele mai sănătoase 25 de medicament pentru bărbați)

‘Acesta nu este un drog pe care cineva îl poate îmbogăți’, spune Austad, subliniind că acest lucru trebuie să fie în toate mediile economice cu beneficii. S-ar putea părea naiv să suggest by the pharmacy marea ar lasa this zi de plată anume să nu fie exploatată: clinicile Harley Street perceives a prezent Lamborghini with a value of 10,000 of lire sterline pentru reglări anti-îmbătrânire sub injection of restore, a telcomerei hormonal și tratează în mod oficial cu plasmă sanguină. Or pastilă de 10p east or realitate greu de crezut. Lithgow suggest that it could fi adăugată la apa potabilă, with fi fluoride.

Se confirmă că există o formă eficientă, dar este disponibilă publicului pentru o lungă perioadă de timp și este îngrijită în mod unic. Potrivit unui studiu, spune Kirkland, doar https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ sau întârziere de 2% în procesul de îmbătrânire din SUA ar economisi guvernamentale 7 dollars. trilioane pană în 2050. Treats bolilor specific, cum ar fi cancerul sau bolile de inimă, ar avea an economic impact semnificativ mai mic. “

Ultima încrucișare

Bineînțeles, argumentul împotriva extinderii duratei de viață a omului menționat ditchilibrate Sociale și economize greu de gestionat pe care le-ar supports o populație îmbătrânită. În Japonia, 33% din populaie variază de la 60 de ani sau plagă. In Europe, ne așteptăm leaves funcționăm bine în anii pe care genera generații care le-au petrecut îngrijind alocarea.

Până când procesul metforminei se va încheia în 2021, or cincime din populația lumii va avea peste 60 de ani. Dă această catastrofă neapărat pentru a avea grijă de părea. Potrivit lui Kennedy, îmbunătățirea spațiului de sănătate a unor persoane în vârstă ar fi capabil să lucreze mai mult fără a simți truda, în timp ce scăderea bolilor legat de vârstă neepen-arreze. ‘Extinderea sănătății’, spune Austad, ‘ar putea în cele din urmă să pună capăt problemei globale a infirmității’.

Cu toate acestea, în citizens nenumăratelor beneficii, oamenii de știință au de parcurs a drum lung înainte de a putea convinge guvernele să investească în cercetarea îmbătrânirii asupra bolilor individuale. „One this moment, avem de ales”, spune Lithgow. „Vrem să nu investim în continue bugetul de cercetare în obiectiv cu un serviciu singular, cum ar fi vindecarea Alzheimer, în detrimentul unei imagini mai mari și mai critice? Dacă o vom face, vom continuu să eșuăm, deoarece nu luăm în considerare

Austad consideră că, pentru a fi considerat ca o regulă generală, este necesar să se facă o diferență, rezultând în care să fie modificat fundamental societățile. ‘Metformin – sau un medicament ca acesta – ar putea schimba relațiile noastre cu oameni de generații diferite’, spune el. „Ar afecta tunaci when it is decide to have a copy of it, and to be able to do so in a modul în care ne gândim la locurile noastre de muncă. Unii dintre noi ar putea avea a doua, chiar a treia carieră. ”

Deocamdată, lupta continuă și Campisi this optimist. ‘La începutul anilor ’60, Thurgood Marshall a fost primul negru care a fost numit judecător la Curții Supreme’, spune ao. „Cineva care nu era mulțumit de acest lucru a avut nervul să-l întrebe:„ Exact cât timp plănuiești să trăiești? ”El a răspuns:„ Mă aștept să mor la 110, împușcat of a so gelos. Acest răspuns a devenit or mantra pentru cei dintre noi care lucrează la extinderea spațiului de sănătate. Viața now trebuie să devii nemuritor. This vorba from a fi viguroși și sănătoși până la capăt. “Cuvinte: Ben Wilson

Lucrare: Peter Crowther

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Aduceți-i pe colegii voștri sfințiți pentru că, din nou, cercetătorii au folosit știința pentru a dovedit ceea ce știm cu toții în adânc: ridicarea greutăților este mai bine decât cardio. Îți stabilește metabolism of odihnă with mai multă plăcere, build multiple mchiul mai repede și mai eficient, iar accumulate întâmplă să fie mai bun în a-ți protect tickerul împotriva unui mic lucru numit boli de inimă.

Ridicați greutățile de multe ori pentru o sănătate optimă a inimii

Boli de inimă omoară câte una dintre trei persoane în fiecare zi, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, și acest adeziv cauzat de o acumulare de placă grasă în artere. În timp ce ambele form de exerciții fizice au redus grăsimea cardiacă la participații obezi, exerciții ponderate au triumfat cu adevărat peste omologii lor aerobi într-un studiu recent efect de la Spitalul Universitar de Copenhime – cu forțe care cuta reducere.

Oamenii de știință au recrutat 32 de persoane obeze care nu au făcut mișcare și nu au avut existent cardiac problem with diabetes și le-au attribuit în mod randomiu a program of antrenament of three luni constând fie în antrenament with greutăți, cardio, or cycling Exerciții fizice sau begin modifica a activității.

Toți au făcut o scanare MRI înainte și după studiu, concentrându-se pe două tipuri de țesut cardiac: mass țesutului adipos epicardic și țesutul adipos pericardic. Comparativ cu lipsa exercițiilor fizice, cardio-ul a redus țesutul adipos epicardic cu 32% și antrenamentul cu greutăți cu 24%. Now give lăsați rezultatele ca a câștig de anduranță încă. Can produce an analysis of pericardial adiposity, doar antrenamentul with greutăți a avut an impact, reduce levelurile with 31%.

Ridicați greutățile pentru a zdrobi depresia, spune studiul

Autorul principal, Dr. Regitse Hojgaard Christensen, a description of the results of the “surprise”, adăugând of the interest of the test, “potential effect additive” ale combinației atât a rezistenței, cât și a antrenamentului de rezistență ia antrenamentului de rezistență ia antrenamentului de rezistență ia antrenamentului de rezistență ia antrenamentului de rezistență ia antrenamentului de rezistență ia antrenamentului de rezistență?

În ceea ce Privéște detailing mai fine ale antrenamentului de greutate al dr Christensen? “Antrenamentul pentru exerciții de rezistență din acest studiu a fost conceput ca an interval of 45 of a minute, sarcină medie, repetare mare, antrenament bazat pe timp”, a spus el. ‘Participate in the three până the five seturi of 10 exercișii și sesiunile au fost supravegheate. Această intervenție specifică pentru exerciții fizice a fost eficientă și reduce ambele depozite de grăsime ale inimii.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Îți place acest articol? Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru a primilor mai multe articole de acest gen direct în căsuța dvs. Mail-ul.

ÎNREGISTRARE-TE

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Luarea unei băi cu gheață poate părea dureroasă, give unii cred că this one dintre cele mai ușoare și mai rapide modalități de a calm durarile post-antrenament.

Echipamentul de care aveți nevoie pentru odihnă și recuperare

„Băile de gheață există de ceva vreme și capătă bo și popularitate”, spune Nick Clayton, C.S.C.S., program manager for Asocia penia Națională de Rezistență și Condiționare. Deși băile de gheață pot calm durerea mușchilor, ele nu sunt pentru toată lumea și ar putea fi contraproductiv în funcții de obiectivele tale fitness.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de Anthony Joshua (@anthonyjoshua)

Ce este sau baie de gheață?

Numite și imersiune în apă rece, băile de gheață sunt sau formă de crioterapie care needs starea în apă rece, ideal până la beeps, timp de 10 până la 15 minute. This need to înghețați pentru a include întregul beneficiu – oriunde funcționează between 50 și 59 degree Fahrenheit. Fii pregătit doar că nu este tocmai plăcut.

„Prima dată când intri, îți ia respirația. This destiny of or experience, will give 5-10 minutes devine mai ușor, mai ales dacă respiri și te relaxezi ”, Spune Clayton. „În primele rânduri this foarte uncomfortable și dureros, dar crezi or toleranță.”

Mike Reinold, D.P.T., C.S.C.S., a kinetic therapist și fost antrenor sportiv șef pentru Boston Red Sox, spune că este recomandat să prezinte pentru toți sportivii.

‘Băile de gheață îi ajută pe oameni să se miște și să se simtă mai bine, ceea ce îi poate ajuta să-și revină’, spune el.

Javier Snchez Mingorance / EyeEmGetty Images

Cum funcționează băile de gheață?

Băile de gheață reduce inflamarea și îmbunătățesc recuperarea prin schimbarea modului în care sângele și alte fluide curg prin corpul tău. Când stai în apă rece, vasele de sânge se strâng; când ieșiți, is dilată (sau deschid înapoi). Acest proces ajută la eliminarea deeurilor metabolice a antrenamentului, spune Clayton. Acest lucru este valabil mai ales cu limfa, a fluid limpede format din cellule albe din sânge și lichid din intestinal tale, explica el.

În timp ce inima dvs. mișcă în mod constant sângele în jurul corpului, ganglionii limfatici nu au pompat. Băile de gheață constrâng și deschide vasele manual, ceea ce ajută fluidele stagnante din ganglionii limfatici care se deplasează pe corp. Creșterea fluxului sanguin vă flood celulele with substanțe nutritive și oxygen pentru a vă adjuta teoretic corpul să se refacă, adăugat Clayton.

În plus, Reinold și Clayton cred că băile de gheață vă pregătesc pentru condiții dificile.

“Din punct de vedere mental, îți provoacă corpul expunându-te la diferite stresuri și stimuli, ceea ce te face mai rezistent și te interesează pentru diferite provocări în viitor”, spune Clayton.

By | 2021-03-20T12:26:10-05:00 April 6th, 2020|Uncategorized|Comments Off on Până la sfârșitul procesului de metformină în 2021, or cincime din populația lumii va avea peste 60 de ani.

About the Author: